Kategória választása

Virágcsokor

A virágcsokor számos alkalommal az egyik legkiválóbb ajándékot jelenti. Döntsük el előre, hogy melyik fajtát és miért adjuk az illetőnek. Modern, klasszikus és igazán különleges virágcsokrok közül is válogathat kínálatunkban!

Virágcsokor: virágfajták és különleges típusok

A virág mindig tökéletesajándék, különösen Hölgyek számára. Egy komplett virágcsokor, külön ajándékcsomaggal, kiegészítőkkel együtt pedig még tovább fokozhatja az élményt. Más és más hatást kelt továbbá a vörös- és a fehér rózsa, vagy épp egy orchidea. Lényeg a lényeg: találjuk meg az alkalomhoz és az ajándékozott ízléséhez leginkább passzoló virágfajtát.

Modern virágcsokor

Napjainkban már olyan modern virágcsokrok ajándékozására van lehetőség, amelyek sok színnel, formabontó, egyedi csomagolással átadhatóak. Szezonális, zöldekkel kiegészített csokrok az igazán különleges pillanatokra.

Rózsacsokor

A rózsa a virágok között nem véletlenül az egyik legnépszerűbb. A szerelem, a szeretet, a szenvedély jelképe, így sokszor az első gondolat virágvásárlás előtt. Amennyiben erősebb hatást szeretnénk kiváltani, a vörös rózsa lehet a nyerő, ellenkező esetben pedig a tisztaság szimbóluma, a fehér rózsa.

Különleges virágcsokor

A különleges, szezonális virágok minden női szívet megdobbantanak. Különböző árnyalatok, színek és ízlésvilágok találkoznak egy csokorban. Minden évszakban egyedi megjelenéssel. Teljes mértékben természetes virágzással, tónusokkal.

Virágcsokor-rendelés

Az Arioso Budapest meghatározó, csúcsminőségű virágkötészetre és -dekorációra specializálódott virágüzlete. Különleges minőségű virágairól és a részletekre való odafigyelésről vált ismertté, magas színvonalú szolgáltatásokkal kiegészülve.

A webáruházon keresztül bárki könnyedén kiválaszthatja az ideális virágcsokrot, leírással, kiegészítőkkel (pl. váza, pezsgő, csokoládé) együtt. Így gyorsan és egyszerűen leadhatjuk rendelésünket, akár aznapi kiszállítással – ahelyett, hogy a virágárushoz rohannánk be az utolsó kanyarban, mielőtt odaérünk az adott eseményre.