Lakásdekoráció

Öltöztesse fel otthonát!

Válasszon egyedi lakáskiegészítőinkből, melyeket az Arioso tulajdonosa, Katja Schläfli személyesen válogatott össze a legjobb nemzetközi designerek alkotásaiból! Nézzen körül különleges vázáink, ezüstözött gyertyatartóink, lakberendezési dekortárgyaink, kifogástalan minőségű kaspóink és más szépségeink között – akár saját otthonába keres dekorációt, akár megajándékozni szeretne valakit. Termékeink igény esetén díszcsomagolással és akár házhoz szállítással is rendelhetők.

+36 30 299 0862
interiors@arioso.hu

Lambert

Kizárólag az Arioso kínálatában

Büszkék vagyunk rá, hogy a különlegesen magas minőségű német lakberendezési márka, a Lambert az Ariosót választotta exkluzív magyarországi forgalmazójául. A Lambert termékek a gyártásuk során felhasznált minőségi alapanyagoknak, valamint a kifinomult, elegáns designnak köszönhetően világszerte ismertek és elismertek. A márka tervezőit a legkülönbözőbb kultúrák inspirálják az alkotófolyamat során, gyártásuk pedig a részletekre való maximális odafigyelés jegyében zajlik. Látogasson el hozzánk és tekintse meg a legújabb Lambert kollekciót, vagy rendelje meg a termékeket online, webshopunkon keresztül!

+36 30 299 0862
interiors@arioso.hu

Selyemvirágok

Virágzó terek

A selyemvirág tökéletes választás bármely otthon vagy iroda számára: díszíti, különlegessé és hívogatóvá teszi a teret – a vágott virággal és élő növénnyel járó kötelezettségek, teendők nélkül. Kiváló minőségű, a valódiakhoz megtévesztésig hasonlító selyemvirágaink segítségével a legsötétebb tér is üdévé varázsolódik. Tekintse meg művirágkínálatunkat, inspirálódjon üzleteinkben – munkatársaink örömmel segítenek a választásban.

+36 30 299 0862
interiors@arioso.hu

Lakásillatosító

Az elegancia illatai

Üzleteinkben az Esteban prémium lakásillatosító márka exkluzív kínálata érhető el. A legkülönbözőbb terekhez, stílusokhoz és személyiségekhez illő, egyedi illatok között garantáltan megtalálhatja Ön is azt, mely otthonának, irodájának vagy akár rendezvényének is méltó kiegészítője lesz.

+36 30 299 0862
interiors@arioso.hu

Lakberendezési tanácsadás

Design és elegancia

Az Arioso munkatársainak kivételes szépérzéke segít Önnek otthona, szállodája, étterme vagy irodája berendezésében. Mivel vállalati és magánlakások enteriőrdekorálásában egyaránt sokéves tapasztalattal rendelkezünk, biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is számos hasznos tanáccsal tudunk segíteni a vágyott környezet kialakításában.

+36 30 299 0862
interiors@arioso.hu