Virágüzletek

Virágok, ahogy Ön szereti

Az Ariosónál arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalú virágdekorációink mellett az üzleteinkben töltött idő is élmény legyen Önnek. Célunk, hogy letisztult és elegáns kompozíciókat alkossunk, melyek mindig a virágok természetes szépségét és karakterét emelik ki, és hűen tükrözik szenvedélyünket is a virágok iránt. Virágcsokrok és -összeállítások széles választékát kínáljuk vevőinknek, melyeket megvásárolhatnak üzleteinkben és webshopunkban akár házhoz szállítással is Magyarország egész területén.

KIRÁLY UTCA

+36 1 266 3555
info@arioso.hu

Rendezvények

Harmónia minden részletben

Csapatunk legfontosabb célja, hogy rendezvényét kifogástalan minőségű virágkompozíciókkal tegyük még különlegesebbé. Több évtizedes tapasztalatunk birtokában rugalmasan és kreatívan alakítjuk ki az Ön rendezvényéhez leginkább illő teljes dekorációt annak érdekében, hogy eseménye valóban felejthetetlen legyen.

+36 30 337 4039
+36 70 325 7453
events@arioso.hu

Esküvők

Egyedi és különleges – akárcsak Ön!

Akár szűk körű, intim családi esküvőre vágyik, akár több száz fős menyegzőre készül, elkötelezett csapatunk végigkíséri Önt a dekoráció-tervezés és -kivitelezés egész folyamata alatt. Segítünk Önnek álmai virágdekorációjának megalkotásában, sőt igény szerint személyre szabott Arioso nászajándék listáját is kezeljük Önnek.

+36 30 337 4039
weddings@arioso.hu

Cégek és hotelek

Lenyűgöző virágok, virágzó üzlet

Virágoztassa fel vállalkozását lenyűgöző dekorációink segítségével! Gyakorlott, professzionális csapatunk az Ön igényeihez és vállalata nemzetközi irányelveihez igazítva alakítja ki a vállalkozása irodáiba leginkább illő virágdekorációt. Kis méretű irodai virágkompozícióktól a szállodai előterek és vállalati rendezvény-dekorációkon át egészen a céges ajándékokig számos ötlettel és javaslattal állunk rendelkezésére annak érdekében, hogy vállalkozása ezen a téren is egyedi és felejthetetlen legyen. Nyűgözze le ügyfeleit és üzleti partnereit!

+36 70 325 7453
corporate@arioso.hu

Heti virágdekoráció

Új hét, friss virág

Szeretné, ha irodájába vagy üzletébe minden héten friss virágcsokor érkezne? Szeretne valakit meglepni, netán otthonát friss virággal díszíteni? Előfizetői szolgáltatásunk keretében az Ön igényeit figyelembe véve készítünk csokrot vagy dekorációt, amit a hét meghatározott napján akár ki is szállítunk Önnek – otthonába, irodájába vagy szerettének.

+36 70 325 7453
info@arioso.hu

Concierge szolgáltatás

Elintézzük Ön helyett

Elutazik, vagy egyszerűen nincs elég ideje? Hadd segítsünk Önnek! Nem csak különleges virágcsokrok házhoz szállításával állunk rendelkezésére, de számíthat ránk prémium ajándéktárgyak, lakásillatosítók, gourmet édességek és válogatott borok tekintetében is, ha valakinek meglepetést szeretne szerezni.

+36 30 337 4039
concierge@arioso.hu