Alkoholos italok

Az Arioso kínálatában található alkoholos italok különleges és exkluzív ajándékot kínálnak, amelyek tökéletesek bármilyen ünnepléshez vagy különleges alkalomhoz.

Kínálatunkban minőségi borokat, és pezsgőket talál, amelyek tökéletesen alkalmasak születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen más eseményre. Válogasson széles kínálatunkban, és tegye emlékezetessé az ajándékozás pillanatát!

Az alkoholos italok régóta jelentős szerepet játszanak az ünnepi alkalmak és az ajándékozás terén. Ezek az italok különleges módon fejezik ki a tiszteletet és a szeretetet, és egy jól megválasztott üveg bor vagy pezsgő emlékezetessé tehet bármilyen eseményt. Az Arioso kínálatában megtalálható exkluzív italok különleges élményt nyújtanak, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más ünnepről.

Borok

A borok sokszínűsége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A fehérborok könnyed, friss ízvilágukkal tökéletesek nyári estékhez, míg a vörösborok gazdag aromái és komplex ízei kiválóak egy különleges vacsora kísérőjeként. A rosék pedig frissességükkel és gyümölcsös ízeikkel kiváló választás lehetnek egy könnyedebb, baráti összejövetelre.

Pezsgők

A pezsgők, különösen a champagne, mindig is az elegancia és a luxus szimbólumai voltak. Legyen szó évfordulóról, esküvőről vagy egy új év köszöntéséről, egy üveg prémium pezsgő felejthetetlen élményt nyújt. A prosecco könnyedebb, gyümölcsösebb alternatívát kínál, míg az egyéb pezsgők különleges alkalmakhoz tökéletesek.

Kiemelt termékek

Kreinbacher Rosé Dry pezsgő

Ez a pezsgő egy igazi különlegesség, mely elegáns ízvilágával és frissességével minden ünnepet még emlékezetesebbé tesz.

Veuve Clicquot Rosé

A Veuve Clicquot Rosé egy ikonikus pezsgő, mely eleganciájával és kifinomult ízvilágával bármilyen különleges alkalomra tökéletes választás.

Oremus Tokaji Aszú

Az Oremus Tokaji Aszú az egyik legkiválóbb magyar desszertbor, mely gazdag, komplex ízvilágával és édes aromáival minden desszert tökéletes kiegészítője.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

A kategóriánkban a világ legjobb borai, és pezsgői találhatók, amelyek garantáltan megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. A rendelési folyamat kényelmes és gyors, köszönhetően a felhasználóbarát weboldalunknak.

A kollégáink mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek bármilyen kérdésben, és a gyors szállítás pedig biztosítja, hogy az ital időben megérkezzen az adott helyszínre. A vásárlás tehát ideális választás mindazok számára, akik különleges és minőségi italokat keresnek, legyen szó ajándékozásról vagy saját maguknak szánt élményről. 

Amennyiben úgy dönt, hogy személyesen szeretné megvásárolni a termékünket, akkor nincs más dolga mint ellátogatni valamelyik üzletünkbe, amelyek Budapest szívében a Király utcában, MOM parkban, és a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben találhatóak.