Kategória választása

műnövény

Gyönyörű Alokázia, elegáns Fikusz vagy Bambusz? Választékunk széleskörű, ezáltal könnyen megtalálhatja azt a műnövényt amelyik éppen Önhöz illik. Amennyiben egy különleges, és stílusos dekorációt szeretne az otthonába, akkor nézzen körül kínálatunkban és válogasson kiváló minőségű termékeink között!

Vásároljon élethű műnövényeket webshopunkban, ahol a természetes szépséget hozzuk el Önnek, mindenféle gondozás nélkül. Ezek a dekoratív növények tökéletes megoldást kínálnak azok számára, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat zöldellő növényekkel feldíszíteni, de nem rendelkeznek elegendő idővel a valódi virágok gondozására.

Széles kínálat

Az Arioso kínálatában különböző típusú és méretű műnövények találhatóak, amelyekkel bármelyik helyiség hangulatát könnyedén feldobhatja. Legyen szó modern irodáról vagy otthonos nappaliról, növényeinkkel egyedi és kellemes hangulatot teremthet.

Gondozása

A műnövények legnagyobb előnye, hogy gondozásmentesek. Nem igényelnek vízet, fényt vagy tápanyagot, ezáltal ideálisak azok számára, akik kevés figyelmet tudnak a növénygondozásra fordítani.

Ajánlott legalább havonta egyszer portalanítani a műnövényeket, hogy megőrizzék természetes megjelenésüket. Használjon puha kefét vagy mikroszálas rongyot a por eltávolításához. Óvatosan törölje át a leveleket és az ágakat úgy, hogy azok ne sérüljenek.

Amennyiben a műnövény nagyon koszos, használhat nedves rongyot is. Kerülje az erős tisztítószereket, mivel azok károsíthatják a növényeket. Ne használjon alkoholtartalmú vagy erősen lúgos tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a növények felületét. 

Mindig olyan helyre tegye a műnövényt, ahol nem éri közvetlen napfény. Ez azért fontos mert így el tudja kerülni a színek kifakulását. Amennyiben hosszabb időre el kell mennie, akkor fontos, hogy a növényt száraz, hűvös helyen tárolja és kerülje a napfényt és a magas páratartalmat.

Biztonságos és környezetbarát

Műnövényeink biztonságosak és környezetbarát anyagokból készülnek, ezáltal az allergiások számára is ideális választás. Nincs többé aggodalom a pollenek vagy más irritáló anyagok miatt. 

Vásárlás

Rendelje meg kedvenc műnövényét weboldalunkon gyorsan és kényelmesen. Egyszerűen válassza ki az ideális darabot, adja meg a szükséges szállítási adatokat, és a többit bízza ránk. Ígérjük, hogy a kiválasztott termék a kívánt időpontban és helyen tökéletes állapotban fog megérkezni.

Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni termékünket, úgy azt megteheti a a forgalmas Király utcában, az elegáns MOM Parkban, valamint a Kempinski Hotel Corvinus Budapest üzleteinkben.