Rózsacsokor

A rózsacsokor egy kifogástalan ajándék. Megannyi alkalomra tökéletes, és nehéz vele tévedni. Ahelyett, hogy az utolsó pillanatban befutna egy virágárushoz, és találomra, pánikolva kérne egy vörös rózsát, győződjön meg róla, mit választ.

Különleges, elegáns, vagy akár klasszikus rózsa ajánlataink közül jó eséllyel találja meg az ideális csokrot!

Rózsacsokor: mikor, miért és milyet?

Talán nem különösképpen kell bemutatni senkinek a rózsa erejét. Napjaink rohanó világában, és az internet korában különösképpen nyerő ötlet lehet egy virágcsokor a Hölgyeknek. Legyen szó különleges alkalomról, vagy egyszerű meglepetésről. Érdemes azonban megismerkedni a különböző típusokkal, és a férfiaknak sem árt tudni, milyen rózsát választanak kedvesüknek, szeretteiknek.

Rózsa névnapra, szülinapra, anyák napjára, randevúra

A rózsa, mint ajándék, elsőként akkor ugrik be az embernek, amikor valamilyen különleges alkalom közeledik, és illik megajándékozni az illetőt. Érdemes ezért tisztában lenni vele, hogy az ünnepelt milyen virágokat szeret. Jó eséllyel van kedvenc rózsája is. Így már nyert ügyünk van. Egy ajándékkártyát, személyes üzenetet is tehetünk mellé, elkerülve a sablonos ajándékozást. Ezáltal sokkal egyedibb, emlékezetesebb lesz a pillanat.

Vörös rózsa

Mi mással is kezdhetnénk, mint a vörös rózsával. A virágok virága, ami szerte a világban a szerelem, és a szeretet szimbóluma. Fontos a körítés, az elegancia, a hosszú szárú, szinte már-már luxuscsokor is. Ne felejtsük el a vázát (a csokor méretével megegyezően) sem, hiszen kellemetlen helyzetet teremthet, ha az ajándékozott hirtelen nem tudja hova tenni a virágot.

Fehér rózsa

A fehér rózsa a szenvedélyes vörössel ellentétben inkább a tisztaságot, ártatlanságot fejezi ki, de akár a hűség vagy a búcsú jelképe is lehet. Szezonális zöldekkel kiegészítve szintén tökéletes választást jelent.

Elegáns termék, luxus ajándék

Az elegancia sosem megy ki a divatból. Így pedig rózsacsokrok között is van különbség. Második, harmadik randira készül? Kerek évforduló, különleges alkalom kopogtat az ajtón? Dobja fel a virágcsokrot gyönyörű, hosszú szárral, minőségi pezsgővel és csokoládéval megspékelve.

Különleges rózsák

A különleges, szezonális rózsák minden évszakban a lehető legszebb alternatívát nyújtják. Hiszünk a helyi idényvirágokban, a természetes virágzásban. A színek pedig szinte csak az ember képzeletére vannak bízva.

Rózsa rendelés

Cégünk Budapest meghatározó, csúcsminőségű virágkötészetre és -dekorációra specializálódott virágüzletei közé tartozik. Az Arioso elsősorban különleges minőségű virágairól és a részletekre való odafigyelésről vált ismertté, melyet a szolgáltatások magas színvonala egészít ki.

A webáruházon keresztül pedig könnyedén kiválaszthatja az ideális rózsacsokrot, leírással, kiegészítőkkel (pl. váza, pezsgő, csokoládé) együtt. Így akár egy az egyben, teljes csomagot vásárolhat percek alatt online módon, aznapi kiszállítással is.