Kategória választása

ajándékcsomag

Az Ajándékcsomag kategóriánkban lenyűgöző választékot talál, amely minden ünnepre és alkalomra kínál stílusos megoldást. Luxus minőségű termékek, részletgazdag kivitelezés és a természetesség jegyében készült csomagok várják, hogy feldobják az ünnepeket vagy a meghitt pillanatokat.

Miért nálunk válasszon ajándékcsomagot?

Az ajándékcsomagok széles választéka nem csak azért különleges, mert prémium minőségű termékekből készülnek, hanem mert filozófiánk szerint minden ajándékot érzelemmel kell megtölteni. 

Mi már évek óta a budapesti piac egyik meghatározó szereplője vagyunk, és ez nem véletlen: a minőségi alapanyagok és a részletek iránti alapos odafigyelés miatt ügyfeleink gyakran visszatérnek hozzánk.

Szakértő virágkötészet és dekoráció

A virágkötészet és a lakásdekoráció terén már bizonyított szakértelmünkkel készítjük el az ajándékcsomagokat is. Minden egyes termékünkben benne van az Arioso szellemisége: az a törekvés, hogy a természet szépségét a legtiszteletteljesebb módon jelenítsük meg.

Luxus megfizethető áron

Széles termékpalettánk azt bizonyítja, hogy a luxus nem kell, hogy elérhetetlen legyen. Prémium minőségű termékeink ellenére is törekszünk arra, hogy áraink versenyképesek maradjanak.

Komplett szolgáltatás

Amellett, hogy magas színvonalú ajándékcsomagokat kínálunk, számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk. Az online rendeléstől kezdve a gyors és megbízható házhoz szállításig minden igényt kielégítünk.

Fajtái

A kínálatunkban elérhető ajándékcsomagok nem csupán a minőségre, hanem a sokszínűségre és a személyre szabottságra is nagy hangsúlyt fektetnek. A különböző eseményekhez és ünnepekhez igazítva, többféle ajándékcsomagot kínálunk.

Ajándékcsomag nőknek

Akár egy elegáns esti alkalmat szeretne megalapozni egy exkluzív csomaggal, amely tartalmaz például prémium minőségű pezsgőt, csokoládét, és egy gyönyörű  vörös rózsacsokrot vagy inkább egy rózsaszín álom ajándékcsomag lenne a megfelelő választás, akkor ne habozzon mert kínálatunkban megtalálja.

Ünnepi ajándékcsomagok

Az év különböző ünnepeire, mint például Karácsony, Húsvét vagy Valentin-nap, különleges ünnepi ajándékcsomagokat kínálunk. Ezek a csomagok igazán egyediek, és a szezonalitás jegyében, kizárólag a legfrissebb és legkiválóbb alapanyagokból készülnek.

Bármelyik típusú ajándékcsomagot is válassza, az Arioso garantálja a minőséget és az eleganciát. Az örömteli pillanatokhoz mi hozzuk az örömteli ajándékokat!